Mixed Martial Arts (MMA)

MMA - Mixed Martial ArtsMixed Martial Arts (MMA) er en moderne kampkunst, hvor deltagerne forsøger at vinde over hinanden ved at benytte sig af en række kampsportsteknikker fra forskellige kampkunst stilarter; heraf navnet Mixed Martial Arts. Kampene er stående, og på gulvet.


Hos os har vi både de der træner som hobby, for at lære selvforsvar og komme i god form, samt eliten aktive kæmpere / Fighter der gerne vil i kamp.


Man kan sagtens "nøjes" med at træne MMA. Efterfølgende kan man evt. se om man har overskud og tid til at træne flere stilarter.


Hvis man er aktiv kæmper / Fighter  opfordrer vi til at man ikke "kun" træner MMA . Vi vil gerne bygge vores kæmpere op, udfra 1 eller flere af vores andre stilarter. Dvs. at man kan træne min. en af vores andre stilarter (her foreslår vi enten BJJ, MUAYTHAI, KARATE, KUNG FU), men gerne flere, og helst 1 stående og  BJJ (vores gulvkamp stilart). Det er muligt at deltage i stævner/sport i denne stilart. Man kan begynde til MMA, hvis man er fyldt 12 år.

MMA  TRÆNINGSTIDER

MANDAG 20:15-21:30

TorsDAG 19:15 til 20:30

HUSK! du også har mulighed for at træne med på nedenstående.

SPARRING ALLE STILARTER

FREDAG 18:15 til 19:30