Hvilken stilart er dig?

Når man går ind på en fin restaurant, er alt maden af allerfineste kvalitet. Du kigger på menu kortet. Det er svært at vælge, og du kan umuligt spise alt, hvad der er på menuen. I Yo in kan, er det på samme måde. Alle vores stilarter er gode. Der er ikke en stilart der er ”bedre end de andre”, men der er højst sandsynligt en, der kan blive din favorit!

Forskellige mennesker kan lide forskellige stilarter. Nogle kan lide heavy metal, andre klassisk musik. Det betyder ikke at det ene er bedre end det andet. Bare at mennesker har forskellig smag.

Det er umuligt at sige nøjagtigt, hvilken stilart der lige passer til dig. Vi har nedenfor lavet en hurtig forklaring af stilarterne i Yo in kan. Vi håber det kan hjælpe dig til at træffe den rigtige beslutning. Du kan også komme og prøve lidt forskelligt, inden du vælger. Du har 2 gratis prøvetimer. Hvis du ønsker hjælp, kan du altid kontakte os!


Yo in kan er en meget aktiv sammenslutning af forskellige klubber og stilarter.

Vi kan tilbyde kampkunst til enhver smag og behov.

Vi optager løbende nye medlemmer, så kom og få en gratis prøvetime.

Yo in kan kids


Er et specielt hold for de helt unge 5-7 år. I træningen indgår der seriøs kampkunst-træning, men også en masse sjove lege. Træningen er ingen decideret stilart, men en blanding af alle stilarter, samt metoder til at få bedre kropsforståelse (forening af krop og sind). Kampen er hele tiden til stede, men "pakket ind" i en mere let tilgængelig indlæringsproces for de helt små!.


På dette hold fokuserer vi mere på det motoriske,selvbeherskelse, fokusering samt diciplin. Vi mener det er vigtigt børn lærer at grine og være stille på de rigtige tidspunkter. Vi gør opmærksom på at vi forventer et tæt samarbejde med forældre på dette hold. dette er ikke en børnepasningsordning!.

Barnet vil med tiden få bedre kropsforståelse, sociale færdigheder, større gå på mod, og ikke mindst en grundlæggende forståelse for hvad der er rigtigt og forkert.

Når barnet så er ca. 8 år, vælger det hvilken stilart han/hun gerne vil træne.

Læs mere!

Karate


Kenshinkan Goju ryu Karate er en meget stærk og effektiv stilart. Stilen er meget alsidig, og bygger alle sine teknikker op omkring Parader, flotte spark, stærke stød og slag. Udøveren får en teknisk og fysisk styrke, der er utrolig.

Vi afholder ofte seminarer med Japansk stormester. I karate er det muligt at deltage i stævner/sport. Du kan starte til denne stilart, hvis du er fyldt 8 år.

Læs mere!

Aikido


Aikido er en meget elegant og harmonisk stilart.

Man bruger modstanderens kraft og bevægelser, til at overvinde angrebet.

Der bliver gjort megen brug af låse, kast, frigørelser og balancebrydning. Stilen handler om at bruge mindst mulig kraft/styrke. Derfor kan alle aldre og fysisk form deltage.

Stilen er også fantastisk til piger. Vi har hvert år besøg af Japansk stormester. I Aikido har vi ingen stævner/sport. Du kan starte på denne stilart, hvis du er fyldt 10 år.

Læs mere!

Nord Stil kung fu /

Kita Ryu Kempo


Nord Stil kung fu er en meget aktiv og akrobatisk, stilart. Stilen kombinerer låse, kast og faldteknikker, med hurtige slag, spark og parader.

Man lærer også kiropraktik, samt andre helbredende teknikker. Stilen er meget effektiv og indeholder nok til et helt livs studie.

Vi afholder ofte seminarer med Japansk stormester.

Det er muligt at deltage i stævner/sport. Du kan starte til denne stilart, hvis du er fyldt 8 år.

Læs mere!


Kobu-jutsu (våbentræning)


Er egentlig ikke kun en stil,art,  men mange forskellige metoder. Man lærer at bruge mange forskellige kampkunstvåben. Både som soloform, og overfor partner i kampteknikker. Du kommer til at lære at kæmpe med Jo (lang stav), Kon (Kort stav), Nunchaku, Sai, Tonfa, Kama,   sabel  og mange flere forskellige kampkunstvåben.

Det er muligt at deltage i stævner/sport. Du kan starte til denne stilart, hvis du er fyldt 8 år.

Læs mere!


 

Katori shinto ryu

Sværdkunst


Koryu betyder gammel Krigskunst. Stilen er mere end 550 år gammel. Fordybelse i en ældgammel, Japansk samurai tradition. Træningen er med katana (Japanske sværd), Naginata (Japansk hellebard), Bo (Lang stav) og mange flere traditionelle Japanske våben.

Vi har hvert år besøg af japansk stormester. Vi deltager ikke i stævner/sport. Du kan starte til denne stilart, hvis du er fyldt 12 år.

Læs mere!

Brazilian Jiu Jitsu / BJJ


Er for dem der godt kan lide at svede. Stilen er primært gulvkamp. Stilen er meget effektiv i nærkamp.

Teknikkerne er designet, så en mindre stærk person kan overmande en større og stærkere modstander.

Vi afholder ofte seminarer med Top-instruktører, fra Brasilien.

Det er muligt at deltage i stævner/sport. Du kan starte til denne stilart, hvis du er fyldt 8 år.

Læs mere!


Muaythai - Thai boksning


Muaythai (udtales [mu-i-tai]) eller Thaiboksning er Thailands nationalsport.

Som sport bruges der knæ, albuer, spark, slag og kast. Der kæmpes fuld kontakt. Stilen er meget hård og utroligt effektiv. Vi garanterer at du får ømme muskler og sved på panden. Hos os har vi både de der træner som hobby, for at lære selvforsvar og komme i god form, samt eliten der gerne vil i kamp.

Det er muligt at deltage i stævner/sport. Du kan starte til denne stilart, hvis du er fyldt 12 år.

Læs mere


MMA - Mixed Martial Arts


Mixed Martial Arts (MMA) er en moderne kampkunst, hvor deltagerne forsøger at vinde over hinanden ved at benytte sig af en række kampsportsteknikker fra forskellige kampkunst stilarter; heraf navnet Mixed Martial Arts. Kampene er stående, og på gulvet.

Stilen kan trænes som hobby, eller som aktiv kæmper/fighter.


Hvis man er aktiv kæmper/fighter opfordrer vi til at man ikke "kun" træner MMA . Vi vil gerne bygge vores kæmpere op, udfra 1 eller flere af vores andre stilarter. Dvs. at man bør træne min. en af vores andre stilarter (her foreslår vi enten BJJ, MUAYTHAI, KARATE, KUNG FU),

men gerne flere, og helst 1 stående og  BJJ (vores gulvkamp stilart).

Det er muligt at deltage i stævner/sport i denne stilart. Man kan begynde til MMA, hvis man er fyldt 12 år.

Læs Mere


Alle stilarter er gode som selvforsvar, Personlig udvikling, forbedret helbred (forbedret kondition, styrke mm). Vi laver ofte træning på tværs af stilarterne, så du kommer til at møde alle i vores klubber.


VI SES!   YO IN KAN, Sydsjællands kampkunstcenter