Priser

Priser er gældende for Hovedskolen: Hombu dojo - HERMANSENSVEJ 10 - 4700 Næstved - DK.


Prisen for at træne afhænger kun af din alder og hvor mange stilarter du træner. Vi optager løbende nye medlemmer, så kom og få en gratis prøvetime.


Vi har 3 betalingsløsninger. Måned, kvartal eller halvårs medlemskab.


Almindeligt medlemskab 1. Stilart


JUNIOR MEDLEMSKAB UNDER 15 år (en stilart)

SENIOR MEDLEMSKAB FRA 15 år og op (en stilart)

VIP MEDLEM

VIP MEDLEM KAN TRÆNE MED PÅ ALLE HOLD. VIP kan træne flere stilarter.


VIP JUNIOR MEDLEMSKAB UNDER 15 år

VIP SENIOR MEDLEMSKAB FRA 15 år og op

Passive medlemmer

Hvis du ikke har tid eller lyst til at træne mere, men gerne vil have kontakten med klubben, kan du blive passivt medlem. Som passiv kan du træne 4 gange på et halv år og deltage i kurser, seminarer, stævner, klubaftener og fester mm. til medlemspris!

Husk, at sige til din instruktør, hvis du vil være passiv. Hvis du begynder at træne igen, skal du ikke betale indmeldelsesgebyr igen.


Hvis du ikke træner, men gerne vil støtte klubben eller andet. Kan du også blive passivt medlem. Man kan også bruge dette medlemskab som personligt sponsorat, giv os besked, hvis du vil være personlig sponsor. Passivt medlemskab koster 150 kr. / halvår.

Indmeldelsesgebyr

Indmeldelsesgebyret betales ved første indbetaling (100 kr.).

Indmeldelsesgebyr

100 kr / engangs beløb


Betalingsløsning kan kun ændres efter betaling af ønskede medlemskab.


Husk, at du kan træne/besøge alle vores klubber!


 

Flere stilarter (VIP MEDLEM )

Hvis du ønsker at træne mere end 1 stilart, koster nummer 2 stilart kun lidt mere. VIP medlemmer kan træne med på alle hold, til samme pris. Tal med din instruktør om det er en god ide for dig, at træne mere, På det niveau du har.


 

Familie rabat

Familie rabat!! Hvis du er en forældre og eks. 2 børn får I barn nummer 2 til halv pris. Hvis det er 2 voksne og et barn, får I barnet til halv pris.Budopas

Alle medlemmer skal have et budopas. Dette bruges til at påføre gradueringer, deltagelse i seminarer, stævner mm. Budopasset koster 25 Kr. 


 

Beklædning

Joggingtøj eller shorts og en t-shirt. Gién (den hvide træningsdragt vi træner i) er ikke et krav for at træne i klubben. Før første bælteskift forventes der dog at man har en gi. Hvis man træner MMA eller Muaythai forventes der at man har sit eget udstyr (handsker + Benskinner + tandbeskytter) efter min. 2 mdr.

KLIK HER FOR AT GÅ TIL VORES SHOP


 

Yo in kan - Sydsjællands kampkunstcenter

Kampkunst er en forholdsvis billig sport. Når man først er kommet i gang er der ikke mange mer-udgifter.


Yo in kan,

Sydsjællands kampkunstcenter er ikke Danmarks billigste klub. Hvilket heller ikke nogensinde bliver vores mål. Vi ønsker at kunne tilbyde vores elever kvalitet, og seriøs undervisning. Vi ønsker at have end sund økonomi, så vi ikke skal stå og mangle noget. Vi har en masse udstyr af allerbedste kvalitet.

Desuden giver klubben ofte en sodavand eller andet, til vores sociale arrangementer.


 

Vi ses til 2 gratis prøvetimer,

så kan du/I vurdere om det er noget for dig/jer