Om os

VELKOMMEN I Vores Dojo


Yo IN KAN, SYDSJÆLLANDS KAMPKUNSTCENTER

HOMBU dojo Hermansensvej 10, 4700 Næstved


Vi optager løbende nye medlemmer! Så kom som du er og få en gratis prøvetime.

DOJO / Træningssal


Vi har 300 KVM dojo beliggende centralt i Næstved. udover 1 kæmpe sal, hvor vi træner, har vi 2 omklædningrum, henholdsvis til kvinder og mænd. 2 toiletter, samt mulighed for at tage et dejligt varmt bad efter træning (Mobilepay ordning). vi har 14 private parkeringer, og ellers er der masser af parkeringsmuligheder på vejen.

Vi har sofa gruppe hvor vi hygger, efter og før træning, samt til vores forkellige events. Vi spiller spil, eller sætter en go film på til vores forskellige weekend lejre mm. Det sociale står i meget høj kurs i vores dojo.

Vi har yderligere et sofa arrangement / vente / hygge  / spise område,  I forbindelse med vores ny istandsatte køkken, med køleskab, komfur, opvaskemaskine mm.

man kan købe kaffe, the, sodavand og alm. vand. Mobilepay system.

Shoppen disk / bar arrangement hvor man kan sidde og få en kop kaffe eller sodavand. Det er også her man bestiller dragter, t-shirts og får ordnet alt det praktiske. I dette område er der flere af vores produkter til fremvisning/salg. Varer kan købes kontant eller med kort over webshoppen. 

Vi har masser af udstyr, Handsker, puder, sandsække, mm. Vi har boksering der kan tages frem og tilbage, den bliver slået op når vi har brug for den.


Vi har også et trænings område med vægte, trænings maskiner mm. her kan man træne så meget man vil udover den normale træning, træne ryg, løfte vægte, kropshævninger og mavebøjninger.


Yo in kan er en sammenslutning af klubber. Man kan kalde det en kampkunst-organisation, men det er ikke helt rigtigt. Yo in kan består af flere forskellige stilarter og organisationer.

Alle klubber i YIK, har selvstændig økonomi og bestyrelse.. Alle klubber har samme sensei/shefinstruktør og arbejder i fælleskab på at udbrede Budo/kampkunst. Det er også nemmere at have et fælles navn med henblik på at reklamere mm.


Yo in kan, sydsjællands kampkunstcenter består på nuværende tidspunkt af 8 stilarter og organisationer.


Kenshinkan goju ryu karate-do kai er en karate-stilart og organisation under Yo in kan. Per Visti Jensen og Sensei. Nikolaj Visti Jensen er øverste instanser i stilarten og organisationen.


Nord stil kungfu er en stilart og organisation under Yo in kan. Sensei Nikolaj V. Jensen er øverste instans i stilarten og organisationen.


Tenshin Shoden katori shinto ryu kobudo er en stilart og organisation under Sugino Sensei og Sugino Dojo (Japan). Sensei Nikolaj V. Jensen er øverste instans i stilarten og organisationen i Danmark, Sverige, Skotland og Tjekkiet.


Yo in kan Aikido er en stilart og organisation under Yo in kan. Sensei Nikolaj V. Jensen er øverste instans. Med direkte forbindelse til sugino dojo (Japan).


Yo in kan Brazilian Jiu Jitsu er under Ferrari Team BJJ, med forbindelser direkte til Brasilien. Vi træner under Augusto Ferrari. Sensei Nikolaj er øverste instans i Danmark.


Yo in kan Kobu-jutsu er en stilart oprettet under Yo in kan. Sensei Nikolaj er øverste instans.


Yo IN KAN Muaythai er en kampsport oprettet i YIK under sensei nikolaj. Nikolaj V. Jensen, Michael Madsen og Mads Brix er øverste instans, og chef trænere for denne stilart.


YIK MMA er oprettet af Sensei. Nikolaj, han er øverste instans, og hoved ansvarlig for denne stilart.


Alle organisationer og stilarter er opsat efter Japansk hierarkisk model. Bæltegrader er ens position. Yo in kan skal sikre, at der i de enkelte klubber er kvalitet og seriøs budo træning, samt at der de enkelte klubber imellem har et højt niveau af elever og instruktører. Yo in kan afholder forskellige seminarer og andre fælles aktiviteter. Vi forpligter os til at træne udfra de retninglinier o.a., der af de forskellige stilarter og organisationer bliver pålagt os.

YO IN KAN arbejder for venskab og samarbejde, på tværs af klubber og stilarter. Derfor er du/jeres klub, meget velkomne til at deltage på nogle af vores åbne seminarer. Vi afholder ofte store internationale seminarer, weekendlejre, stævner m.m. Og bestræber os på at få nogle af verdens dygtigste kampkunst udøvere til at komme og undervise. Du/i kan gå ind og se hvilke seminarer/aktiviteter der er planlagt.
Kan man træne i 2 klubber?


I Yo in kan, ser vi ingen problemer i at træne i 2 forskellige klubber. Hvis du allerede træner en stilart i en klub, men ønsker at udvide din horisont med endnu mere. Er du meget velkommen.


Vi råder dig til, ikke at træne f.eks. 2 karate stilarter samtidigt. Det kan godt give mere forvirring end nødvendigt. Hvis Du vælger at træne 2 (eller flere) stilarter, er det vores erfaring at man får mest ud af at træne 2 forskellige stilarter (eks. Aikido og Karate eller andet). Når man til gengæld gør dette bliver man meget alsidig, får flere dimensioner og indblik i ens teknik.


Hvis du er helt ny i kampkunst, er det måske ikke en god ide at træne for meget forskelligt. Vi skal ikke fortælle dig hvad du må og ikke må, men vi vil gerne hjælpe dig til at blive så dygtig som muligt. Vores instruktører er gerne behjælpelige. Hvis du allerede træner i Yo in kan, kan du får nr. 2 stilart til halv pris. Stilart 3 er gratis!

Spørg din Sensei til råds.


Ønsker din Klub medlemskab af Yo In Kan

Bedes klubben venligst i første omgang tage kontakt med vores chefinstruktør. Vi vil så aftale nærmere og lave et par fælles-træninger sammen. Medlemskab giver ret til deltagelse i instruktør træninger, specielle kurser, kun for Yo in kan medlemmer, godkendte Dan Gradueringer mm. Tilbud til medlemmer, medlemsrabatter, deltagelse i fællestræninger, deltagelse i klubmesterskaber, samt et rigtig godt fællesskab.


Hvis det ikke er et direkte medlemskab, men mere et venskab vores klubber imellem. Hører vi gerne fra jer. Yo in kan arbejder på at udbrede kampkunst, samt udvikle dygtige kampkunst folk. Vi arbejder på venskab, alle klubber og stilarter imellem. Hvis det også er jeres målsætning, kan vi ligeså godt gøre det sammen.


Vi håber i synes om vores hjemmeside, og i skal vide i altid er velkomne.

 

Venlig hilsen

Yo in kan